Wednesday, 12 September 2012

Semenjak ada fb untuk ruby-craft skrg ni, nak update blog pun rasa macam malas..heheh...apa pun, kepada u ols, kalau nak tengok item2 terbaru dari ruby-craft boleh lah tengok kat facebook saya ye..http://www.facebook.com/cikruby.craft ..tq..nanti dah ada kerajinan baru saya upload gambar2 terbaru okey...

Thursday, 9 August 2012

Hello Kitty yang kiut

Miss hello kitty ni menjadi pilihan remaja2 sekolah. Macam2 kaler dia orang mintak..tak pe lah, asalkan still ada rupa hello kitty..=)

Angry bird pergi melancong

Walaupun dah ada sayap, tapi angry bird ni tetap jugak nak rasa camne perasaan naik kapal..hehe..
Ni 2nd order dari fazrien.

Kalau u ols nak angry bird 1 set macam ni, boleh pm saya ye!

Couple T-shirt

Hye semua...tadi saya check dalam laptop, jumpa pulak gambar2 yang order dari customer yang saya tak upload. Banyak lagi rupanya..

Baju tema oren-hitam jadi pilihan customer saya dan dia nak letak love tengah2 dan
 tulis nama kat situ. Sweet gitu..hehe

Wednesday, 8 August 2012

Bookmark terbaru

Depan / Belakang




Kiut bookmark ni. Sesape yang tak beli memang rugi. Boleh la selit2 dalam buku kalau tak abis baca lagi. Kalau u ols nak boleh la pm saya ye!!

Tuesday, 31 July 2012

Felt Acrylic (lembut) untuk dijual

Assalamualaikum semua...sekarang ni ruby craft dah start jual kain-kain felt jenis acrylic (lembut) dalam bentuk package. So, sesiapa yang nak boleh terus contact saya ok! Cepat selagi stok masih ada!!!

PACKAGE A

PACKAGE B

PACKAGE C

PACKAGE D

PACKAGE E

PACKAGE F


 RM 25.00 + RM 8.00 (poslaju) = RM 33.00
Saiz (35cm x 30cm) (besar dari saiz A4) = 10 pieces


Sunday, 29 July 2012

Order Athira


ni order dari athira. hari tu kelam kabut nak balik kampung sampai lupa nak ambik gambar ni. excited sangat kot sebab dah berhenti kerja..hehehe.. so suruh la athira tolong ambik kan gambar2 ni.


Depan

Belakang

First time buat rama-rama. Alhamdulillah, menjadi jugak..tapi sensunggut tu hilang satu sebab athira cakap adik sedara dia buat main...apa pun thanx coz sudi order.