Tuesday, 31 July 2012

Felt Acrylic (lembut) untuk dijual

Assalamualaikum semua...sekarang ni ruby craft dah start jual kain-kain felt jenis acrylic (lembut) dalam bentuk package. So, sesiapa yang nak boleh terus contact saya ok! Cepat selagi stok masih ada!!!

PACKAGE A

PACKAGE B

PACKAGE C

PACKAGE D

PACKAGE E

PACKAGE F


 RM 25.00 + RM 8.00 (poslaju) = RM 33.00
Saiz (35cm x 30cm) (besar dari saiz A4) = 10 pieces


Sunday, 29 July 2012

Order Athira


ni order dari athira. hari tu kelam kabut nak balik kampung sampai lupa nak ambik gambar ni. excited sangat kot sebab dah berhenti kerja..hehehe.. so suruh la athira tolong ambik kan gambar2 ni.


Depan

Belakang

First time buat rama-rama. Alhamdulillah, menjadi jugak..tapi sensunggut tu hilang satu sebab athira cakap adik sedara dia buat main...apa pun thanx coz sudi order.

Thursday, 26 July 2012

New Brooch


Hye semua..ni brooch baru saya buat. Kecil dan simple. Cantik dipakai dengan apa2 jenis tudung. Murah pun murah. Kalau berminat boleh terus contact saya.


1 pc = RM 1.30

Pembelian borong 10 pcs ke atas RM0.70/pc.


Tuesday, 24 July 2012


Hai semua, sepit rambut ni item terbaru yang saya buat selain daripada brooch. Simple dan cantik.


Sepit rambut yang ada bunga2 tu untuk anak2 buah saya, adni dan adriana. Hadiah sempena nak beraya nanti. Kira ganti duit raya la ni..hehe


RM 5.00 / pair

PROMOSI RAYA!!!


Assalamualaikum dan salam sejahtera...Sempena bulan ramadhan ni dan bakal nak raya nanti, saya ada buat promosi brooch. Semenjak dua menjak ni tangan memang rajin sangat2 nak menjahit. So, saya buatlah brooch2 ni untuk dipakai masa raya nanti. Rugi kalau tak beli. Murah2 je semua. Kalu berminat, bolehlah contact saya terus ok!

1 pc = RM2.00
3 pcs = RM5.00
6 pcs = RM10.00

Pembelian borong sebanyak 10pcs ke atas RM1.80/pc.

1 pc = RM2.00
2 pcs = RM3.00
SOLD

1 pc = RM2.00
2 pcs = RM3.00
SOLD 

Saturday, 21 July 2012

 
jom p jalan2 pakai kasut ni..buat fashion show ke..hehehe


code: 08
 
 
code: 07
 
 
code: 02


code: 025
 

True Love


Order dari ex2 staf...thanx coz sudi order dari akak..peace!!!




 code: 097

Strawberry Chocolate Cake

1st time saya buat kek ni untuk ex manager saya masa besday dia hari tu. Alhamdulillah, akhirnya menjadi jugak even tak secantik mana..tapi ok la. At least nampak sedap nak di makan..heheh


kraf terbaru dari saya..enjoy!!!

Salam semua..da lama da tak update n upload gambar2 terbaru...skrg ni da xberapa nak busy, so dapat la update blog. jom tengok kraf2 terbaru saya.


code: 066



 code: 050


code: 018


code: 039


code: 076


code: 077

monster ni muncul semula..kali ni kaler pink menjadi pilihan.


code: 045 

kalau berminat, boleh mesej atau isi form.