Thursday, 9 August 2012

Hello Kitty yang kiut

Miss hello kitty ni menjadi pilihan remaja2 sekolah. Macam2 kaler dia orang mintak..tak pe lah, asalkan still ada rupa hello kitty..=)

Angry bird pergi melancong

Walaupun dah ada sayap, tapi angry bird ni tetap jugak nak rasa camne perasaan naik kapal..hehe..
Ni 2nd order dari fazrien.

Kalau u ols nak angry bird 1 set macam ni, boleh pm saya ye!

Couple T-shirt

Hye semua...tadi saya check dalam laptop, jumpa pulak gambar2 yang order dari customer yang saya tak upload. Banyak lagi rupanya..

Baju tema oren-hitam jadi pilihan customer saya dan dia nak letak love tengah2 dan
 tulis nama kat situ. Sweet gitu..hehe

Wednesday, 8 August 2012

Bookmark terbaru

Depan / Belakang




Kiut bookmark ni. Sesape yang tak beli memang rugi. Boleh la selit2 dalam buku kalau tak abis baca lagi. Kalau u ols nak boleh la pm saya ye!!