Wednesday, 28 March 2012

Tempahan ditutup buat sementara

Salam semua..saya nk bagitau, untuk seminggu atau lebih saya tidak dapat mengambil tempahan kerana terpaksa pegi training. Kepada yg telah membuat tempahan, saya minta maaf sbb xdapat siapkan cepat2. lepas saya balik training, InsyaAllah saya siapkan secepat mungkin. Hope u all boleh tunggu..peace!

Monday, 19 March 2012

Oooppsss...monsters menyerang!!! 

 Code: 079
Harga: RM3.50/pc


Code: 082
Harga: RM3.50/pc

SOLD

Bunny ni eyla yg order. Dia nak tulis nama kat belakang. kalu ada yg berminat nk bunny camni, cepat2 order ye..

Code: 054
Harga: RM4/pc

Sunday, 18 March 2012

Ni bookmark saya..tapi kalu ada yg berminat nak order boleh emel saya..boleh tukar design lain ikut selera anda..

 Depan

Belakang

Ni order pertama yg saya dapat..order drpd Fazrien..hope dia suka...
sgt seronok menjahit benda2 ni..heheh...sory kualiti gambar x berapa cantik. 




Code:090
Harga: RM4.50/pc
Ni pulak kakak saya punya. dia nak gantung kat termos. cantik kan..hehe..boleh jadikan keychain gak..ni gambar depan belakang..boleh letak nama jugak.

Code: 051
Harga: RM3.50/pc
SOLD

Code: 044
Harga: RM3.50/pc
SOLD

Code: PN01
Harga: Rm3.50/pc

Kalau berminat untuk order boleh emel saya ye!!

Saturday, 17 March 2012

 Code :053
Harga : RM 4.00/pc
SOLD

 Code : 07
Harga : RM 2.50/pc
SOLD


 Code : 04
Harga : RM 2.50/pc
SOLD


 Code : 016
Harga : RM 3.50/pc
SOLD

 Code : GB03
Harga : RM 4.00/pc
SOLD

 Code : GO01
Harga : RM4.00
SOLD

Code : 071
Harga : RM 4.50/pc
SOLD


Saya ada buatkan 2 design utk gitar. Boleh pilih mana2 design yg anda suka!!!

Now, Gitar da ada 4 design. nanti saya upload contoh2 gitar yg saya ada. tapi saya da tak buat gitar utk code GB03 dan GO01.tq
SOLD

Code : 034
Harga : RM 4.00/pc

Domo kun ni saya buatkan utk adik bongsu saya. upah utk dia sbb tlg saya. ada color lain utk domo. tapi saya x smpt lagi nk upload dan masih dlm proses menjahit.
 Code :031
Harga : RM 3.50/pc
SOLD

Kucen ni da byk saya buat sbb jadi rebutan anak-anak buah saya.

Code :030
Harga : RM 3.50/pc
SOLD
Code : 055
Harga : RM 4.00/pc
SOLD


Code : BB01
Harga : RM 3.50/pc
SOLD
Code : 01
Harga : RM 2.50/pc
SOLD


Code : 077
Harga : RM 3.50/pc
SOLD